Jogi nyilatkozatát

Jogi nyilatkozatát

A weboldal tulajdonosának adatai:

A jelen weboldal tulajdonosa a GRUPO AC MARCA, S.L., adószáma: B-61.711.503, székhelye: Av. Carrilet, 293-297, 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Spanyolország, amely az AC Marca vállalatcsoport anyavállalata. 

Szellemi és ipari tulajdonjog:

A weboldalon látható dizájn, logók, márkák és egyéb megkülönböztető jelek kizárólag az AC Marca tulajdonát képezik, és a megfelelő szellemi és ipari tulajdonjogok védelme alatt állnak.

Harmadik felek weboldalaira irányító linkek:

Az AC Marca weboldala harmadik felek oldalaira irányító linkeket tartalmazhat. Az AC Marca nem vállal felelősséget az ilyen oldalak tartalmáért, ezért az ezek használatából származó bármilyen kockázat kizárólag a felhasználó felelőssége.

Az AC Marca nem vállal felelősséget továbbá harmadik felek olyan webhelyeinek jogszerűségéért, amelyekről a jelen weboldal elérhető.

A tartalomért vállalt felelősség:

A weboldal tulajdonosaként az AC Marca fenntartja a jogot, hogy az információk naprakészen tartása érdekében előzetes értesítés nélkül módosításokat végezzen a weboldalon, ideértve a közzétett tartalom vagy dizájn hozzáadását, módosítását, korrigálását vagy eltávolítását is.

Az AC Marca nem tartozik felelősséggel a jelen weboldalon közzétett információk harmadik felek általi felhasználásáért, sem a felhasználók által a jelen weboldalon található információkkal kapcsolatban elszenvedett károkért vagy veszteségekért.

A tartalom másolása:

Az alábbi weboldalon közzétett tartalom egészének vagy részének másolása tilos.

Alkalmazandó jog:

A jelen jogi nyilatkozat feltételeinek értelmezéséből eredő vita vagy konfliktus, valamint a portál szolgáltatásaira vonatkozó bármely kérdés esetén magyarország joga irányadó.