Tudjon meg többet a kertibútorok polírozásáról!

A kerti bútorok a folyamatos napsugárzás és kedvezőtlen időjárás hatására idővel elhasználódhatnak.

Tanácsaink segítségével bútorait bármikor élvezettel használhatja a szabadban, akár a teraszon, akár a kertben. Az ALEX tökéletes megoldást nyújt kerti bútorai eredeti állapotának megőrzésére.

– A szennyeződések eltávolításához használjon tisztítószert közvetlenül a bútor felületén. Hagyja hatni 5-10 percig, majd dörzsölje át egy nedves szivaccsal. Végül alaposan öblítse le, és törölje át egy puha ruhával a tökéletes ragyogás érdekében.

– A mindennapos tisztításhoz használjon sprayt vagy törlőkendőt, melyekkel gyorsan és hatékonyan eltávolíthajta a szennyeződéseket. Ezek használatával könnyedén elérheti a nehezebben hozzáférhető sarkokat is. A bútorokat tisztítás után érdemes áttörölni egy nedves szivaccsal, majd egy puha, száraz kendővel, hogy visszanyerjék eredeti fényüket.

– Ha műanyag bútorairól teljesen el akarja távolítani a szürkés elszíneződéseket, minden tavasszal alaposan mossa át felületüket. A műanyag kerti bútorok a megfelelő tisztítószerekkel hatékonyan, alaposan és kiváló eredménnyel tisztíthatóak.

Ha megfogadja tanácsainkat, bútorai olyanok lesznek, mintha most vette volna őket!