Fedezzel fel az ALEX padlóviaszait és tegye makulátlanná parkettáját!

A fapadlók meghitt hangulatot teremtenek és kimondottan jól illenek egyes lakberendezési stílusokhoz, hátrányuk, hogy speciális ápolást igényelnek és nagyon sérülékenyek. A fából készült padlók védelmére és ápolására a parketta viaszok jelentik az ideális megoldást, ráadásul ragyogová is teszik a felületüket.

A természetes szérumokat és összetevőket tartalmazó viaszokkal megfelelő kezelést biztosíthat parkettájának. A viaszok védelmet nyújtanak az anyagot károsító foltok ellen és használatukkal padlója jobban ellenáll a károsító hatásokkal szemben is.
A különböző padlóviaszok egyaránt használhatóak klasszikus, lakkozott vagy fényesre csiszolt parkettákon:

1) A viaszolt felületű padlóra érdemes olyan padlóviaszt használni, melyet közvetlenül, megfelelő kendő segítségével kell felvinni a felületre.
2) A lakkozott vagy fényes parketta karbantartásához a vízben hígítható viaszokat javasoljuk, melyet felmosóruhával kell eloszlatni a padlón.

A padlóviaszok visszaadják a fa természetes ragyogását, simává és selymes hatásúvá teszik a felületet. Nyom nélkül száradnak és nem teszik csúszóssá a padlót.

A végeredmény? Ragyogó padló, mely megfelelően védett a foltokkal, a nedvességgel, a karcolódással és egyéb sérülésekkel szemben.

Van kedve kipróbálni?